Otvárame tréningový program ŽIVOTNÁ FORMA!

Časy telesnej výchovy a vedomosti o pohybe a cvičení sú u väčšiny už dávno zabudnuté a súčasná preinformovaná doba zvykne spôsobovať informačný chaos, či už v strave alebo v cvičení a tréningu. Bez poznania súvislostí nie sme schopní filtrovať obrovské množstvo rôznych odporúčaní a tak sa dostávame do blúdneho kruhu, z ktorého nie a nie uniknúť....
25. apríla 2016 | Michal Pataky | 0 komentárov
Sú dve skupiny ľudí.

Tí, ktorí niečo dosiahnú a tí ostatní ...

Do ktorej skupiny patríš ty?

Z mojich skúseností vyplýva, že maximálne 5% ľudí dokáže počas svojej snahy pri cvičení aj dosiahnuť reálny a dlhotrvajúci výsledok.

Zvyšných 95% sú tí, ktorí majú výhovorky, nedostatok pevnej vôle, "nedostatok času", nedostatok informácií, nie sú schopní sa do niečoho naplno oprieť. Títo nedosiahnu nikdy poriadny výsledok, či už pri cvičení alebo v živote.

Do ktorej skupiny budeš patriť ty?

Dnes máš možnosť sa dostať medzi spomínaných 5% ľudí aj ty. Že ako? 

Práve som otvoril brány môjho tréningového programu ŽIVOTNÁ FORMA.


Často sa stretávam s veľkým množstvom ľudí, ktorí sa chcú dostať do lepšej kondície. Bohužiaľ sedavá doba, práca, stres, málo pohybu, nekvalitná strava sa podpíše na nejednom z nás. Ľudia začínajú byť nespokojní s takýmto životným štýlom a chcú sa opäť cítiť lepšie a zdravšie. Niektorým pribudne aj nejaké to kilečko, či dve navyše, ktorého sa chcú zbaviť.

Časy telesnej výchovy a vedomosti o pohybe a cvičení sú u väčšiny už dávno zabudnuté a súčasná preinformovaná doba zvykne spôsobovať informačný chaos, či už v strave alebo v cvičení a tréningu. Bez poznania súvislostí nie sme schopní filtrovať obrovské množstvo rôznych odporúčaní a tak sa dostávame do blúdneho kruhu, z ktorého nie a nie uniknúť.

Možno je to aj tvoj prípad ...

O čo pôjde v programe ŽIVOTNÁ FORMA?


Mojim cieľom je vytvoriť 10 týždňový tréningový program, ktorý ti pomôže s orientáciou medzi rôznymi informáciami a poskytne ti "návod" na to, ako sa dostať do životnej formy.

Nie je to o tom, že za 10 týždňov nadobudneš takú kondíciu, o ktorú sa už nikdy v živote nebudeš musieť starať. Taktiež ti nemôžem sľúbiť, že dosiahneš vysnívanú postavu za toto krátke obdobie.

Čo ti však viem na 100% garantovať

  • že ti poskytnem veľkú časť môjho know-how a naučím ťa, ako sa dostaneš z bodu, kde si dnes do svojho cieľa. Aj keď ja osobne sa riadím tým, že cesta je cieľ... Preto ťa chcem naviesť na cestu zlepšenia fyzickej kondície a zároveň zlepšenia tvojho zdravia.

  • že sa zorientuješ v životospráve a stravovaní

  • že sa naučíš správnu techniku cvičení

  • že sa naučíš ako máš správne trénovať, aby si dosiahol/a želateľný výsledok

  • že budeš mať dobrý pocit sám/a zo seba

  • že budeš mať moju 100% podporu


[button link="http://protrening.sk/produkt/zivotna-forma-10-tyzdnovy-program-na-zlepsenie-kondicie/" size="large" color="green" window="yes"]CHCEM SA DOSTAŤ DO ŽIVOTNEJ FORMY[/button]

Čo obsahuje program ŽIVOTNÁ FORMA?


Súčasťou programu je toto všetko:

  • 30 kondičných tréningov v uzavretej skupine (Utorok, Streda, Štvrtok o 16:30) po dobu minimálne 10 týždňov

  • 2x víkendové školenie, každé po cca 6 hodín. Prvé na tému stravovanie a životospráva, druhé na tému tréning a cvičenie.

  • Tlačené materiály o stravovaní

  • vstupy do nášho gymu na Továrenskej 14

  • Tréningový plán na "voľné" dni.

  • Uzavretá FB skupina

  • 4x analýza tela na váhe Tanita

  • Online tréningový denník

  • Zľavy na športovú výživu do protrening.sk a ostatné výhody, ktoré máme v našom eshope

  • "návod" ako na to ...


Koľko to stojí? 

Poďme spolu počítať ... Ak by si si chcel/a dovoliť niečo podobné sám individuálne tak by som ti "spravil cenu" na tréningy a jeden by ťa vyšiel 20€ (bežná cena za jednorazový tréning u mňa je 30€), čiže spolu by ťa tréningy vyšli 30x20€ = 600€. Jedno takéto školenie by ťa stálo priemerne asi 60€. Čiže 2x60€ = 120€. Ak by si ho chcel/a mať individuálne, tak by ťa jedno stálo 180€ jedno. To sa dostávame na sumu 600€ za tréningy + 120€ na dve školenia = 740€. K tomu treba pripočítať minimálne dva tréningové plány v hodnote 50€. čiže sme na sume 790€.

Keď som sa pýtal svojich kolegov v gyme, že koľko by bola vhodná cena za takýto program so mnou v uzavretej skupine, tak sme sa zhodli niekde na cene 330€.

Ja som si však povedal, že tento program idem robiť prvý krát tak dám lepšiu cenu, ktorú som si stanovil na 277€.

Ak sa však rozhodneš čím skôr, že zmeniš svoj život a vstúpiš so mnou do tohto 10 týždňového programu, tak akciová cena pre najrýchlejších bude len 247€! Táto cena platí do 26.4.2016.

Po tomto dátume opäť zdvihnem cenu na 270€.

program životná forma cena

[button link="http://protrening.sk/produkt/zivotna-forma-10-tyzdnovy-program-na-zlepsenie-kondicie/" size="large" color="green" window="yes"]CHCEM SA DOSTAŤ DO ŽIVOTNEJ FORMY[/button]

Je tento program vôbec pre mňa? 

Na to si odpovedz sám/a.

Chceš sa niečo nové naučiť a konečne spraviť niečo pre svoje telo? Chceš sa dostať opäť do kondície? Potrebuješ niekoho, kto ťa nasmeruje a kto ti pomôže? Chceš niečo vo svojom živote zmeniť?

Myslím, že ak si aspoň na niektorú z otázok odpovedal/a áno, tak tento program je pre teba!

Z mojej strany sa budem snažiť o to, aby každý tréning bol prispôsobený tvojej aktuálnej kondícii. Ku každému cvičeniu viem vymyslieť minimálne dva alebo tri ľahšie varianty. Čiže sa nemusíš báť, že nebudeš vládať alebo že to bude pre teba veľmi náročné. Taktiež ťa budem učiť správnu techniku jednotlivých cvičení. Nemusíš sa teda báť, že nemáš ešte skúsenosti. Tento program je práve na to, aby sme spoločne tie skúsenosti nabrali a zlepšili ťa. Program je procesom učenia sa a nie vrcholového tréningu.

Preto je program ŽIVOTNÁ FORMA pre každého, kto sa chce dostať do lepšej kondície.

[button link="http://protrening.sk/produkt/zivotna-forma-10-tyzdnovy-program-na-zlepsenie-kondicie/" size="large" color="green" window="yes"]CHCEM SA DOSTAŤ DO ŽIVOTNEJ FORMY[/button]

Ako budú vyzerať tréningy v programe ŽIVOTNÁ FORMA?

Tréningy budú zamerané hlavne na silu a vytrvalosť. Budeme využívať základné silové cvičenia, bez sedenia na strojoch ako v klasických posilňovniach. Našim najlepším parťákom budú činky, kettlebelly, hrazdy, lavičky, karimatky, kotúče, palice, rollery atď. ale hlavne to bude to najťažšie náčinie a tým je tvoj vlastný zadok!

Ako príklad si môžeš pozrieť video zo skupinových tréningov, ktoré robím už viac ako tri roky.


TAK AKO? VIDÍME SA V PROGRAME ŽIVOTNÁ FORMA? SI PRIPRAVENÝ/Á NA TO ZÍSKAŤ SPÄŤ SVOJU STRATENÚ KONDÍCIU? DOSTANEŠ SA MEDZI 5% ĽUDÍ, KTORÍ SO SEBOU NIEČO DOKÁŽU SPRAVIŤ ALEBO BUDEŠ LEN OSTATNÝCH 95%? 

[button link="http://protrening.sk/produkt/zivotna-forma-10-tyzdnovy-program-na-zlepsenie-kondicie/" size="large" color="green" window="yes"]CHCEM SA DOSTAŤ DO ŽIVOTNEJ FORMY[/button]




POVEDALI O MNE:

S Michalom cvicim uz vyse polroka a som velmi spokojna, ze som na neho natrafila:-)

Je velmi trpezlivy, vnimavy, ochotny vysvetlit cvik i viackrat, aj nazorne predviest. Vie ma spravne vyhecovat, najma ked uz myslim, ze meliem z poslednych sil… Je vzdy pripraveny na nase cvicenia, nestriela cviky “z brucha”, priebezne mi obmiena treningovy plan podla toho kam sa chceme posunut. Ked cvicime – sustredime sa na cvicenie, ked je pauza – aj si pokecame, lebo vsaj aj to my baby potrebujeme:-)

Misko je proste Pan trener!

KATKA




S Miškom som nadmieru spokojná, je veľmi pozorný tréner. Vie ma povzbudiť, aj nabudiť tak aby som zamakala ešte viac, keď potrebujem poradiť s radosťou mi vysvetlí, poradí. Zmena vyžaduje drinu, ale s Michalom to ide skvelo. 

DANIELA




Myslím, že osloviť ťa bola správna voľba - som veľmi spokojný (nie som odborník, ale cítim sa lepšie). Sme na správnej ceste. Už len vytrvať.

PATRIK




Michal o mne povedal v rámci mojej prednášky toto:



[button link="http://protrening.sk/produkt/zivotna-forma-10-tyzdnovy-program-na-zlepsenie-kondicie/" size="large" color="green" window="yes"]CHCEM SA DOSTAŤ DO ŽIVOTNEJ FORMY[/button]

Komentáre

komentáre